Lenen zonder loonstrook

U leest het goed! Om geld te lenen heb je tegenwoordig geen loonstrook meer nodig. Dit betekend dat je dus niet in het bezit hoeft te zijn van een baan om een lening af te kunnen sluiten.
Hoe dit mogelijk is zal in dit artikel uitgelegd worden.

Lenen zonder loonstrook en dus zonder vaste baan. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Het is echt mogelijk! Er moet natuurlijk wel een vorm van vaste geldstroom zijn die iedere maand binnen komt, maar dat kan veel meer zijn dan alleen salaris.

Een vorm van vaste geldstroom kan ook kinderbijslag, studiefinanciering of een uitkering zijn. Zelfs wanneer je kunt aantonen dat je nog geld van je stroomleverancier terug krijgt kun je gebruik maken van een lening.

De lening waarvoor je dan in aanmerking komt wordt in veel gevallen een korte lening of minilening genoemd. Een ander groot voordeel van deze lening is dat het bedrag binnen 10 minuten op jouw bankrekening kan staan! Een minilening is een financieel product waarmee je bedragen tot 750 euro kunt lenen.

Dus heb je direct geld nodig? Dat kan gerealiseerd worden doormiddel van een simpel sms-bericht. Ieder bedrag tot 750 euro kan binnen 10 minuten op jouw rekening staan.

Iedereen heeft weleens onverwachte uitgaven waardoor je geld te kort komt, helemaal wanneer je niet in het bezit bent van een vaste baan. Een minilening is dan een goede oplossing. Je bent immers van plan om het geleende bedrag zo snel mogelijk terug te betalen.

Hoe werkt het?
Het enige wat jij hoeft te doen is een kopie van je ID en bewijs van kinderbijslag of studiefinanciering te sturen via email, per fax of post naar een aanbieder van minileningen. Zodra de aanbieder jouw aanvraag voor een minilening heeft goedgekeurd kun je vervolgens via een sms zelf aangeven wanneer jij welk bedrag wilt ontvangen, en kan het gewenste bedrag binnen 10 minuten op je rekening staan.

Een minilening betaal je in tegenstelling tot een ‘normale’ lening niet in een aantal jaren terug maar in een aantal dagen. Het aantal dagen kan variëren tot 30. Voordat je een bedrag leent via een minilening moet je dus eerst bedenken of je het geleende bedrag op korte termijn kunt terug betalen. Een snelle lening die snel wordt terug betaald, hierdoor hoef je niet nog jaren met een schuld rond te lopen.