Lenen zonder loonstrook? Binnen 10 minuten staat het geld op jouw rekening

Lenen zonder loonstrook is echt mogelijk en het mooiste is dat het geld ook nog binnen 10 minuten op jouw rekening kan staan. De verklaring voor deze makkelijk manier van lenen is heel erg simpel.

Een ander bewijs van een maandelijks vast geldbedrag op je rekening is voldoende om een lening af te sluiten. Deze vorm van lenen is dus heel erg gemakkelijk. Wanneer je bijvoorbeeld iedere maand 250 euro aan studiefinanciering ontvangt kun je dit opgeven bij de leningverstrekker als inkomen. Voor hen maakt het namelijk niet uit waar je het geld vandaag haalt, als je het maar hebt.

Afhankelijk van je inkomen iedere maand kun je bedrag lenen tussen de 50euro en 750 euro.
Er zijn verschillende benamingen voor dit soort leningen wisselend van korte lening tot spoed leningen. Er zijn veel verschillende aanbieders van dit door leningen te vinden op internet. Het is erg belangrijk dat je al deze aanbieders goed met elkaar vergelijkt.

Een korte lening is namelijk snel en makkelijk af te sluiten, maar absoluut niet gratis. De rente van dergelijke lening is vele male hoger dan bij een “normale” lening. Daarnaast heb je ook maar 30 dagen om het gehele geldbedrag plus rente terug te betalen.

Is deze vorm van lenen echter jouw enige optie dan is het goede nieuws dat wanneer je de lening vandaag afsluit het geld ook vandaag nog op je rekening staat. Er zijn zelfs aanbieders die het geld al binnen 10 minuten op je rekening te storten.

Dus ben jij boven de 21 jaar en heb jij, het liefst, vandaag nog geld nodig? Dan is een korte lening wellicht jouw uitkomst. Naast studiefinanciering tellen de online leningverstrekker kinderbijslag of een andere vergoeding goed. Je hebt dus echt geen loonstrookje meer nodig om een lening af te kunnen sluiten.