Leen 450 zonder loonstrook | Vandaag nog op je rekening

Heb jij wel werk maar ben jij niet in het bezit van een loonstrookje? No worries, ook voor jou is het mogelijk een lening af te sluiten.

Voor de meeste leningen heb je een loonstrookje als bewijs van vast inkomen nodig om een lening af te sluiten. Er zijn nu ook nieuwe leningen waarbij een bewijs van inkomen als een breder begrip wordt geïnterpreteerd.

De interpretatie van bewijs van inkomen is zo breed genomen dat iedere vorm van inkomen wordt gezien als een vorm van inkomen. Kinderbijslag, studiefinanciering en zorgtoeslag zijn bedragen die de lening instanties zien als vorm van inkomen.

Door deze brede interpretatie is het voor iedereen mogelijk om geld te lenen bij een online leningverstrekker.
Ben jij dus opzoek naar een lening van 450 euro en beschik jij niet over een loonstrook? Ga dan nu opzoek naar een leningverstrekker die leningen aanbiedt voor mensen die niet over een loonstrook bezitten.

Heb jij de aanbieder gevonden die bij jou past? Dan is het een kwestie van een aanvraagformulier invullen en opsturen. Met het opsturen van het aanmeldingsformulier dien je een kopie van je paspoort en bewijs van inkomsten mee te sturen.

Bewijs van inkomsten is dus in jouw geval een bankafschrift. Een kopie van jouw meest recente bankafschrift is voldoende. Heb je geen kopieerapparaat in de buurt, dan kun je ook een screenshot maken van je internetbankieren-account.

Binnen een paar uur wordt jouw leningaanvraag goedgekeurd en vervolgende staat vrijwel direct het geld op jouw rekening. Bij de ene aanbieder duurt dat 10 minuten , bij de ander een uurtje.

Vandaag geld op je rekening is dus echt mogelijk!