Geld lenen zonder loonstrook? Geen probleem!

Heb jij snel geld nodig, maar heb je op het moment geen vaste baan en dus geen loonstrook? Geen probleem! Zonder enige moeite kan er binnen een dag een bedrag tot 750 euro op jouw rekening staan. Dit kan door het aanvragen van een flitslening bij een kredietverstrekker.

Je hebt nu geld nodig omdat je pas halverwege de maand bent en geen geld meer op de bank hebt staan, of heeft je computer het begeven en je hebt direct een nieuwe nodig? Tal van redenen zijn er te bedenken waarom je direct geld nodig hebt. Doormiddel van een flitslening kan al binnen een dag 750 euro op je rekening staan. Dit geld kan je dan direct gebruiken voor een nieuwe aankoop, of om simpelweg de binnengekomen rekeningen te betalen.

Door online enkele handelingen uit te voeren kan die 750 euro snel op jouw rekening staan. Het enige wat jij hoeft te doen is een kopie van je ID en bewijs van inkomsten te e-mailen naar een aanbieder van flitsleningen. Daarna kan jij doormiddel van het versturen van een sms het benodigde geld direct op je rekening gestort krijgen.

Een bewijs van inkomsten hoeft tegenwoordig geen loonstrookje meer te zijn. Je kunt ook een bewijs van ontvangst van studiefinanciering of kinderbijslag opsturen. Het is dus echt mogelijk om geld te lenen zonder een vast baan.

Een tip om niet te veel rente te betalen over het geleende bedrag is door het vergelijken van diverse aanbieders voordat je een flitslening afsluit. De rente kan namelijk per aanbieder verschillen, waardoor je dus geld kunt besparen bij het aflossen van de flitslening. Meer geld lenen dan nodig is, is dan ook niet aan te raden. Je moet het geleende bedrag namelijk binnen maximaal 30 dagen terug betalen.

Een voorwaarde is echter wel dat je maximaal bij één aanbieder een flitslening afsluit met een maximum bedrag van 750 euro. In theorie is het een mogelijkheid om meerdere flitsleningen af te sluiten bij diverse aanbieders, dit is echter niet aan te raden omdat je dan ook alles in één keer moet terug betalen wat voor problemen kan zorgen.