250 euro lenen zonder loonstrook

Vandaag nog 250 euro op je rekening nodig? Maar geen loonstrook? Geen probleem je regelt het helemaal zelf!

Een lening afsluiten en de zelfde dag nog op je rekening? Tegenwoordig is het allemaal mogelijk. Er zijn zelf kredietaanbieders die garanderen het geld binnen 10 minuten op je rekening te storten. En dat alles zonder het gebruik van een loonstrookje

Deze kredietaanbieders werken over het algemeen alleen via internet. Want door alle handelingen via internet uit te voeren zijn er stuk minder mensen bijbetrokken waardoor het minder tijd kost daadwerkelijk een lening te verschaffen. En nog belangrijker, hoe minder tussen personen er zijn hoe lager ze de prijs kunnen houden.

De reden waarom de kredietverstrekkers zo snel het geld op je rekening kunnen stortten is omdat er geen controles worden gedaan naar een BKR verleden of naar het hebben van een loonstrook.

Geen BKR controle en geen controle van loonstrook betekent ook gelijk dat iedereen van deze lening gebruik kan maken. Ook mensen die een negatieve BKR hebben door misstappen in het verleden. Het enige wat voor deze kredietaanbieders telt is dat jij de lening plus rente binnen de afgesproken tijd terugbetaalt.

Deze afgesproken tijd is bij vele kredietaanbieders 30 dagen. Binnen deze 30 dagen ontvangen mensen nieuw salaris waardoor terugbetalen geen probleem moet zijn.

De rente is echter wel iets om rekening mee te houden. Deze ligt namelijk vaak rond de 20%. Dit is dus niet niks en hier dien je dus echt rekening mee te houden voordat je een lening bij een online kredietaanbieder afsluit.
Een lening afsluiten bij een online kredietaanbieders is snel, veilig en betrouwbaar, maar niet goedkoop. Over een bedrag van 250 euro betaal je dan dus 20 euro rente.

Achteraf extra kosten betalen of toch een kortere afbetalingsperiode dan verwacht kost je altijd extra geld. Dit geld kun je natuurlijk altijd beter besteden.